english
Производствена база

Изделията с марка “Бай Бисер” се произвеждат в производствена база, оборудвана с машини и съоръжения, съответстващи на изискванията на БДС.

Производствен процес

В производствения цех се спазва технологичен процес със следните етапи:
  • Получаване и съхранение на суровините в подходящи условия - хладилно съоръжение/склад;
  • Изваждане на суровините от склад и разтегляне по рецептури и разходни норми;
  • Обработка: пресяване на брашно; омесване на тесто с тестомесачна машина; разтегляне на тесто с електронна везна;
  • Ламиниране на тесто с ламинатор за маслено тесто; охлаждане на ламинираното тесто;
  • Формиране на закуските ръчно или автоматизирано в зависимост от асортимента;
  • След оформянето на закуските се замразяват шоково при температура от -22° до -30°, след което се пакетират и съхраняват при температура от -18° до -20°.
















Ади ЕООД